VARKENSHAASJE MET LUIKSE STROOP SAUS

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd een sjalot in fijne stukjes en stoof hem aan in de boter. voeg je er twee eetlepels Luikse stroop aan toe en na 2 minuutjes de vleesbouillon en de room bijvoegen.
  • 2 laat inkoken tot de textuur van de saus een mooie dikte heeft. Kruid af naar smaak met zout en peper.
  • 3 Schroei het vlees dicht in 10gr boter met de olie in een pan.
  • 4 Zodra het vlees een mooi korstje heeft, leg je het op een ovenplaat in de oven.
  • 5 Laat gedurende 20 minuten verder garen op 180°C.
  • 6 Het vlees snijden in sneetjes en dresseren met een beetje saus
  • 7 Lekker met puree en seizoengroentjes

VARKENSHAASJE MET LUIKSE STROOP SAUS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept