Pasta 'Gricia'

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta heel goed uitlekken! Snijd de bacon in dunne reepjes.
  • 2 Verhit de olie en bak de baconreepjes knapperig. Meng de hete spaghetti met de knapperige bacon en de helft van de pecorinokaas. Voeg peper en zout naar smaak toe en wacht heel even tot de kaas begint te smelten.
  • 3 Schep de pasta in 4 warme diepe borden. Strooi de rest van de kaas erover. Bedruppel eventueel met een beetje olie.

Pasta 'Gricia' is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept