Lamsspiesjes

4
180 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in vrij kleine stukjes. Rijg het vlees aan spiesjes. Leg de spiesjes met wat tussenruimte op een bord. Giet er de olijfolie over, bestrooi aan beide kanten met wat zout en peper en leg de rozemarijn ertussen. Besprenkel eventueel met wat citroensap. Marineer een paar uur (in de koelkast).
  • 2 Verwarm de grill voor op de hoogste stand of steek de barbecue aan. Rooster de spiesjes 4 minuten rondom bruin en bestrijk ze tussentijds met een beetje van de marinade. Verdeel de rucola over 4 borden, bedruppel met een beetje olijfolie en citroensap en leg de spiesjes erop.

Lamsspiesjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Lamsspiesjes Met Tzatziki
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsspiesjes Met Hummus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Lamsspiesjes Met Tzatziki
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsspiesjes Met Hummus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept