Lamskoteletjes gepaneerd en krokant gebakken

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los met wat peper en zout. Haal de lamskoteletjes door de bloem, daarna door de eieren en als laatste door de broodkruimels. Haal de koteletjes voor een dikker paneerlaagje nog een keer door de eieren en de broodkruimels.
  • 2 Verhit de olie in een diepe braadpan of friteuse tot ca. 170°C. Leg om de temperatuur van de olie te testen een stuk brood in de pan met hete olie; dit moet binnen enkele seconden bruin kleuren. Frituur de koteletjes (2 tegelijk) goudbruin.
  • 3 Laat uitlekken op keukenpapier, bestrooi met peper en zout naar smaak en houd ze (onafgedekt) in een oven (ca. 100°C) warm tot alle koteletjes klaar zijn.

Lamskoteletjes gepaneerd en krokant gebakken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept