Ovenschotel Gehakt en Tomaten Crème

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Verwarm de oven voor op 190°C (hete lucht 180°C).
  • 2
  • 2Kook de aardappelen 20 min. in ruim water. Giet af en doe terug in de pan. Voeg de melk toe en pureer het geheel.
  • 3
  • 3Fruit de gesnipperde ui in 1 eetlepel olie of vloeibare margarine, voeg het gehakt toe en bak dit mee. De courgetteblokjes hoeven niet te worden voorgekookt.
  • 4
  • 4Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met de puree. Meng de inhoud van het blik Knorr Tomaten Crème soep in een grote kom (zonder water toe te voegen) met de blokjes courgette en het gehakt. Verdeel dit mengsel over de puree. Strooi vervolgens de geraspte kaas erover. Bak de schotel in 30 min. gaar in het midden van de oven

Ovenschotel Gehakt en Tomaten Crème is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept