seitanstoofpot

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -Verhit de olijfolie in een ruime pot. Bak hierin de uien.
  • 2
    - Bak de seitan aan in een aparte pan.
  • 3
    - Voeg de seitan, laurier en kruiden toe aan de uien.
  • 4
    - Roer om en giet de groentebouillon erbij.
  • 5
    - Smeer de mosterd op het brood en voeg dit toe aan het geheel.
    - Laat het stoofpotje een uurtje sudderen.
  • 6 (Dit kan je best een dag op voorhand doen zodat de smaken goed kunnen intrekken.)
  • 7
    - Voeg de dag zelf het bier en de peperkoek bij de stoverij en laat alles op een zacht vuurtje zonder deksel inkoken.
  • 8
    - Breng op smaak met peper en zout.
  • 9 optioneel: Als je van zoet houdt, roer er dan vlak voor het serveren wat bruine suiker door.1
  • 0 bron evavzw

seitanstoofpot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker