- Bak de seitan aan in een aparte pan. "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Voeg de seitan, laurier en kruiden toe aan de uien. "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Roer om en giet de groentebouillon erbij. "},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Smeer de mosterd op het brood en voeg dit toe aan het geheel.
- Laat het stoofpotje een uurtje sudderen. "},{"@type":"HowToStep","text":"6. (Dit kan je best een dag op voorhand doen zodat de smaken goed kunnen intrekken.)"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Voeg de dag zelf het bier en de peperkoek bij de stoverij en laat alles op een zacht vuurtje zonder deksel inkoken. "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Breng op smaak met peper en zout. "},{"@type":"HowToStep","text":"9. optioneel: Als je van zoet houdt, roer er dan vlak voor het serveren wat bruine suiker door."},{"@type":"HowToStep","text":"10. bron evavzw"}],"recipeYield":"4 "}