stoofvlees met Luikse stroop

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het stoofvlees bakken in een kom die in de oven kan.
  • 2 voeg de gesneden ui toe en laat nog mee bakken.
  • 3 Bestrooi met bloem en voeg de rundsbouillon toe en roer goed om zodat de bloem en bakresten van de bodem van de kom zijn.
  • 4 Voeg dan de besmeerde boterham + de verse tijm + laurier toe
  • 5 en laat dit ongeveer 2 uur zacht garen in de oven (met het deksel op de pot) 160 °C . Een kwartier voor het verstrijken van de tijd voeg je de eetlepel stroop toe en roer opnieuw goed om zodat dit goed gemengd is.
  • 6 Tip:
  • 7 Dit serveren met aardappel puree en fijn gesneden witloop met Jonagold appel in blokjes,enkele druppels citroensap en mayonaise en ze likken allemaal hun vingers af!
  • 8 Laat het smaken!

stoofvlees met Luikse stroop is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept