Pannenkoek met hartige vulling.

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vraag je bij de slager naar 500 gr mager soepvlees. Komt er een prachtig stuk op de weegschaal van 650 gram. Dan wordt er gevraagd: "Moet ik het eraf snijden? " Hoe gemakkelijk zeg je dan maar :"Och Laat maar zitten".
  • 2 Dan trek je er een prachtig, geurige, magere runderbouillon mee. Heb je achteraf wel veel vlees om in de soep terug te doen.
  • 3 Doen we dus niet....! We snijden 1/3 deel eraf en snijden dat klein.
  • 4 We snipperen een middelgroot uitje en 1 flinke teen knoflook., een stukje prei in halve ringen en 200 gram champignons in plakjes en een half rood pepertje zonder lijsten en zaad in kleine stukjes.
  • 5 Een el olie in de pan en knoflook en ui glazig smoren met het pepertje. En ik zeg niet, dat je er geen stukje paprika in mag doen en een stukje bleekselderij. Pak wat je lekker vindt.
  • 6 De champignons even apart bruinen met een draai peper en zout, totdat ze vocht afgeven en dan goed laten uitlekken.
  • 7 Alles bij elkaar met het rundvlees in een pan met 2 el hotketchup goed door warmen.
  • 8 Ondertussen 2 pannenkoeken bakken met een snuf zout en peper in het beslag.Vulling erop en dichtvouwen.
  • 9 Klaar en lekker. Met de soep vooraf en de pannenkoek na heb je een volledige maaltijd.1
  • 0 Eigen recept en foto.

Pannenkoek met hartige vulling. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept