Gewokte rundvleesreepjes met ratatouille en rijst

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten. Snijd de aubergine, paprika en de verse en gedroogde tomaten in kleine stukjes. Pel en snipper de teentjes knoflook.
  • 2 Verhit de olie van de gedroogde tomaten in een wok en roerbak hierin de vleesreepjes 3 min. Voeg de groenten met gedroogde tomaten en de Provençaalse kruiden toe. Roerbak alles nog 5 min.
  • 3 Voeg 500 ml heet water en het Bouillonketeltje toe. Roer tot het keteltje is gesmolten en breng het aan de kook. Roer 1-2 eetlepels Maïzena-Express door het gerecht in de wok, zodat het licht gebonden wordt. Nog 2 min. laten pruttelen. Voeg peper naar smaak toe.
  • 4 Verdeel de rijst over 4 borden en schep de gewokte rundvleesreepje met ratatouille erbij.

Gewokte rundvleesreepjes met ratatouille en rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept