Worst met wortelpuree en vleesjus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en snij de aardappelen in 4 stukken. Schil de wortelen en snijd in stukken van circa 5 cm. Breng een pan met water aan de kook en kook ze in ongeveer 15- 20 water gaar.
  • 2 Giet af en stamp fijn met een stamper. Voeg vervolgens het eigeel samen met wat peper, zout en nootmuskaat en roer goed door. Voeg als laatste nog een scheutje vloeibare margarine toe en meng nogmaals goed door.
  • 3 Doe ondertussen twee eetlepels in een pan, verwarm de margarine en bak de worsten op middelmatig vuur in circa 15 minuten rondom bruin en gaar.
  • 4 Doe 250 ml warm water in een steelpannetje en voeg het Knorr Sausketeltje toe. Roer met een garde tot het volledig is opgelost en breng langzaam aan de kook. Laat nog 1 minuutje koken. Serveer de wortelpuree op een bord met de worst en jus ernaast. Smakelijk!

Worst met wortelpuree en vleesjus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon met esdoornsiroop, rozemarijn en zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomers stamppotje met jus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met hete bliksem
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamsvlees met groene olijven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept