Varkensgebraad met erwtjes en wortelen

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven voor op 180°. Pel en snipper de ui.
  • 2 Smeer het vlees in met de mosterd en schik het in een ovenschotel. Giet er 2 lepels vloeibare margarine over en schuif het 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 3 Stoof ondertussen de uisnippers in een pan met 2 eetlepels margarine. Doe er de erwtjes en wortelen bij, kruid met Aromat Tuinkruiden en de suikerklontjes en laat met een deksel op de pan verder garen gedurende 10 minuten
  • 4 Haal het vlees uit de ovenschaal en laat onder zilverpapier rusten.
  • 5 Giet het bakvet uit de ovenschotel en roer met de inhoud van het pakje Knorr droge Vleesjus en
  • 25 dl water de bakresten los.
  • 6 Snijd het vlees in plakjes en giet het vleessap op de snijplank ook in de saus. Roer goed om.
  • 7 Schik het vlees op de borden. Werk ze verder af met de groenten , de saus en gekookte aardappelen.

Varkensgebraad met erwtjes en wortelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept