1 Warm de oven voor op 180°. Pel en snipper de ui.
2 Smeer het vlees in met de mosterd en schik het in een ovenschotel. Giet er 2 lepels vloeibare margarine over en schuif het 25 minuten in de voorverwarmde oven.
3 Stoof ondertussen de uisnippers in een pan met 2 eetlepels margarine. Doe er de erwtjes en wortelen bij, kruid met Aromat Tuinkruiden en de suikerklontjes en laat met een deksel op de pan verder garen gedurende 10 minuten
4 Haal het vlees uit de ovenschaal en laat onder zilverpapier rusten.
5 Giet het bakvet uit de ovenschotel en roer met de inhoud van het pakje Knorr droge Vleesjus en
25 dl water de bakresten los.
6 Snijd het vlees in plakjes en giet het vleessap op de snijplank ook in de saus. Roer goed om.
7 Schik het vlees op de borden. Werk ze verder af met de groenten , de saus en gekookte aardappelen.
Varkensgebraad met erwtjes en wortelen is een recept van Solo Open Kitchen