Nasi Goreng

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en look. Snijd het vlees in dunne reepjes. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking met het bouillonblokje en giet af.
  • 2 Klop de eieren los in een kommetje. Warm een pan, smelt er een halve eetlepel vloeibare margarine in en bak met de helft van de eieren een dunne omelet. Schuif of op een bord om af te koelen en bak nu een tweede omelet met de rest van de eieren. Laat ook afkoelen en snijd in reepjes.
  • 3 Stoof de ui en de look in een pan of wok, met de rest van de margarine. Voeg er het vlees bij en laat, onder voortdurend roeren, gedurende 4 minuten bakken. Kruid ondertussen met de sambal en de ketjap.
  • 4 Roer er na 4 minuten de wokgroenten bij, het Knorr Bouillonketeltje en laat nog 5 minuten garen.
  • 5 Voeg er dan de rijst en de sojascheuten bij en roerbak tot de sojascheuten gaar zijn. Werk af met de omeletreepjes en de garnalen en dien op met sambal om bij te kruiden naar smaak.

Nasi Goreng is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi goreng van quinoa
20 min-
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept