Chili op mijn manier

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het gehakt rul en gaar. Hou even apart en smoor in een andere pan in 2 el olijfolie de paprikablokjes, ui en knoflook en pepertje, totdat alles zacht is. Maal ondertussen de uitgelekte zongedroogde tomaatjes tot een pasta. Voeg het gehakt, de zongedroogde tomatenpasta, kruiden en de in stukken gesneden tomaten toe aan de paprika en uien. Laat alles ca 25 minuten stoven en voeg het opgevangen tomatensap toe als de massa te stevig is.
  • 2 Voeg als laatste de bonen toe en warm alles goed door, als je het gerecht meteen wilt eten. Proef en voeg zo nodig nog wat kruiden toe .
  • 3 Het is nog lekkerder als je het een dag van te voren al bereidt. Alle smaken kunnen dan prachtig intrekken.
  • 4 Serveer de Chili con carne met dorito's naturel warm stokbrood en een flinke klodder Bulgaarse of Griekse yoghurt en eventueel een groene salade.
  • 5 Eigen recept en foto

Chili op mijn manier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenblokjes met champignons en dragon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept