Steak met Pepersaus, gemengde salade en frietjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de biefstukken op het aanrecht in ca. 15 minuten op kamertemperatuur komen.
  • 2 Snijd de tomaat in partjes en de lente-uitjes in ringetjes. Was en droog de sla. Meng met de partjes tomaat en uienringetjes.
  • 3 Verhit de frituurolie en bak de frietjes goudbruin. Laten uitlekken.
  • 4 Dep ondertussen de biefstukken vlak voor de bereiding droog met keukenpapier en bestrooi ze met wat peper en zout. Verhit de margarine in een ruime koekenpan, wacht tot de belletjes zijn weggetrokken en bak de biefstukken om en om bruin en gaar: rood 1 ½-2 minuten per kant/rosé 2-3 minuten per kant/doorbakken 3-4 minuten per kant.
  • 5 Verwarm in de tussentijd de Pepersaus volgens de instructies op de verpakking.
  • 6 Schep de vinaigrette over de sla. Schik de freitjes, sla en steak op 4 (warme) borden en schep de saus erbij. Serveer.

Steak met Pepersaus, gemengde salade en frietjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkooltaart en frietjes uit de oven
15 min, wachten 40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met kruidenroomkaas
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische gehaktballetjes met tomatensaus en frietjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept