1 Laat de biefstukken op het aanrecht in ca. 15 minuten op kamertemperatuur komen.
2 Snijd de tomaat in partjes en de lente-uitjes in ringetjes. Was en droog de sla. Meng met de partjes tomaat en uienringetjes.
3 Verhit de frituurolie en bak de frietjes goudbruin. Laten uitlekken.
4 Dep ondertussen de biefstukken vlak voor de bereiding droog met keukenpapier en bestrooi ze met wat peper en zout. Verhit de margarine in een ruime koekenpan, wacht tot de belletjes zijn weggetrokken en bak de biefstukken om en om bruin en gaar: rood 1 ½-2 minuten per kant/rosé 2-3 minuten per kant/doorbakken 3-4 minuten per kant.
5 Verwarm in de tussentijd de Pepersaus volgens de instructies op de verpakking.
6 Schep de vinaigrette over de sla. Schik de freitjes, sla en steak op 4 (warme) borden en schep de saus erbij. Serveer.
Steak met Pepersaus, gemengde salade en frietjes is een recept van Solo Open Kitchen