SCOTH EGGS

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook 4 eieren hard. Dat duurt ongeveer 8 à 10 minuten. Laat ze eventjes afkoelen en pel ze. Meng het gehakt met het laatste ei, de ketchup, en het paneermeel. Kruid eventueel extra bij met cayennepeper, peper en zout. Verdeel het gehakt in 4 gelijke delen. Rol er ballen van en druk ze plat op het werkvlak met de muis van je hand. leg er een hardgekookt ei op en vouw dan het gehakt mooi rondom het ei.
  • 2 Verhit een frituurpan op 170°C. Bak hierin de vogelnestjes per Het duurt ongeveer 10 minuten voor het gehakt volledig doorbakken is; Laat de vogelnestjes even uitlekken op een vel keukenpapier. Snij ze in tweeën en serveer.

SCOTH EGGS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Eggs Rothko
20 min
Bekijk recept
Range style eggs
30 min-
Bekijk recept
Snelle eggs benedict met asperges en zalm
15 min
Bekijk recept
Eggs benedict
30 min
Bekijk recept