1 Haal de zaadjes uit de rode peper en snij op blokjes.
2 Snij de uien en de paprika's in blokjes, de look in kleine stukjes, en de champignons op schijfjes.
3 Kruid het vlees met peper en zout en bak nadien goed bruin in solo vloeibaar.
4 Als het vlees goed bruin gebakken is, voeg rode peper, paprika's, uien en champignons toe en laat verder op een zacht vuurtje een 5-tal stoven tot de groenten bijna gaar zijn.
5 Voeg het blik tomaten toe en roer alles goed door elkaar. Laat nog enkele minuutjes pruttelen.
6 Voeg de 2 bouillonblokjes en de look toe. Leng nadien aan met water tot het vlees en de groenten net onder staan.
7 Voeg alle kruiden en de laurierblaadjes toe. De hoeveelheden zijn een richtlijn. Je voegt maar toe wat je zelf lekker vindt.
8 Als je een snelkookpan gebruikt, dan laat je het een uurtje verder stoven. In een pan met deksel, duurt het nog 2,5 uur. De goulash is klaar als het vlees bijna uit elkaar valt.
9 Heel lekker met frieten, rijst of pasta.1
0 TIP: als je goulashsoep wil maken, voeg dan nog een halve liter rundsfond/bouillon toe.