- 2 tomaten"},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- 1 lente-uitje"},{"@type":"HowToStep","text":"15.
- 1 el olijfolie"},{"@type":"HowToStep","text":"16.
- 50 g geraspte kaas"},{"@type":"HowToStep","text":"17.
- peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"18.
- 1 losgeklopt ei"},{"@type":"HowToStep","text":"19.
- 20 scampi of kleinere garnalen ( 60 ) "},{"@type":"HowToStep","text":"20.
- 1 tl dilleBestrijk de bladerdeegvierkantjes met ei. Leg op elk vierkantje een bergje tomaat met lenteui peper en zout maar houd 1 cm van de zijkant vrij. Bestrooi de bladerdeegvierkantjes met dille. Leg 1 grote scampi of 3 kleine op het bladerdeeg.Bak de bladerdeeghapjes in het midden van de oven in ca. 25 minuten goudbruin. Serveer ze warm of koud.Bron Recepten vandaag"}],"recipeYield":"5 "}