Gehaktballetjes op Oosterse wijze

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een grote kom het gehakt met het ei, de panko, de geraspte appels, lente-ui, knoflook en gember. Voeg de limoenrasp, koriander en de vissaus toe, kruid met peper en zout en meng tot een samenhangend geheel.
  • 2 Vorm met natte handen kleine balletjes en bak ze rondom bruin in wat boter of olie. Haal de balletjes uit de pan en hou ze warm.
  • 3 Blus het aanbaksel met de bouillon, voeg de chilisaus toe en laat even inkoken. Leg de balletjes terug in de pan en laat ze even doorwarmen in de saus. Serveer meteen, met glasnoedels of rijst.
  • 4 Lekker met wat atjar of licht pittige komkommersalade .
  • 5 Of serveer ze als snack balletjes.
  • 6 Bron Libelle lekker

Gehaktballetjes op Oosterse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept