Chili con carne Mon

4
150 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1
  • 2 Snipper de uien en de knoflook. Snij de paprika in blokjes.Snij de peper fijn (al dan niet met de zaadjes)
  • 3 2 Stoof de ajuin en knoflook glazig in 2el olijfolie
  • 4 Bak het gehakt rul en voeg toe aan de ajuin. Voeg er de paprikablokjes, de fijngesneden peper, de tomatenblokjes, en de tomatenpuree aan toe, en chilipoeder naar smaak.
  • 5 3
  • 6 Voeg 3 dl bouillon toe, breng aan de kook en laat 2 uur zachtjes sudderen.
  • 7 4
  • 8 Laat de bonen uitlekken en doe ze bij de saus. Laat nog 10 minuten op een zacht vuurtje doorwarmen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 9 51
  • 0 Serveer de chili met rijst, maïs en taco’s.

Chili con carne Mon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min Snack
Bekijk recept
Pruimengebak
10 min Gebak
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept