Gemarineerde rundsbrochette Mon

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ingrediënten voor de marinade. Snij het vlees in kubusjes van 3 cm en laat 4 u marineren. Rijg het vlees aan een stokje en gaar15 min. op de barbecue.
  • 2
  • 2Blancheer de hele uien 5 min in kokend water en laat uitlekken. Rooster de paprika op de barbecue en pel.
  • 3 Pureer de ui en paprika, breng op smaak met peper en zout en bedek er de brochette mee.

Gemarineerde rundsbrochette Mon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min Snack
Bekijk recept
Pruimengebak
10 min Gebak
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept