Lamsfilet met pistachenotenkorst

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Draai de pistachenootjes met het paneermeel, 1 eetlepel vloeibare margarine en het eiwit in de keukenrobot tot een homogene mix.
  • 2 Bestrooi het vlees met zout en peper en haal het door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf. Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in de pan en bak hierin het vlees rondom ca. 4 minuten. Haal het uit de pan en leg het op een bakplaat.
  • 3 Verdeel het pistachemengsel over het vlees, bedek ook de zijkanten. Druk het goed aan. Bak het vlees met de notenkorst ca. 8 minuten in de oven.

Lamsfilet met pistachenotenkorst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept