Zoek
Klassieke carpaccio
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 g carpaccio
4 el mayonaise
4 el melk
sap van 1 citroen
zout, peper
worcestersaus
versgeraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
1
Verdeel de lapjes vlees over vier borden.
2
Meng in een kommetje de mayonaise met melk en citroensap en breng het op smaak met zout, peper en een paar druppels worcestersaus.
3
Besprenkel het vlees met de marinade en bestrooi met Parmezaanse kaas.
4
Serveer de carpaccio met vers brood en een lekkere salade.
Klassieke carpaccio is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept