Kalfsgoulash

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de uien. Snijd het vlees in stukjes van 3 centimeter.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan en bak hierin het vlees aan. Voeg de uien toe en bak ze mee. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Meng de bloem door het vlees. Voeg de marsala toe en laat het even koken, zodat de alcohol verdampt. Schenk de bouillon erbij en laat de goulash ongeveer een uur zachtjes stoven.
  • 4 Strooi de gehakte peterselie over de goulash en serveer.

Kalfsgoulash is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige Kalfsgoulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige Kalfsgoulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept