Pestokrakelingen met parmaham

8
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kneed de bloem met het zout, de gist, het water, de pesto en de olie tot een deeg. Verdeel het deeg in 10 stukken en maak er 10 rollen van. Vorm 10 donutvormen met het deeg. Leg ze op bakpapier op een bakplaat.
  • 2 Bestrijk ze met losgeklopt ei en bestrooi ze met grof zeezout. Bak ze middenin de oven in ca. 10 minuten gaar. Verdeel de ham op een schaal en leg de krakelingen eromheen.

Pestokrakelingen met parmaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept