Taco's met gebakken champignons en salsa

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de champignons in vieren en de courgette in kleine blokjes.
  • 2 Hak de paprika in kleine stukjes en meng die met de tomatenketchup.
  • 3 Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de vleesreepjes met de tacokruiden 5 minuten Voeg de champignons en de courgette toe en wok nog 6 minuten.
  • 4 Verwarm ondertussen de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 5 Vul de taco’s met het champignonvleesmengsel. Schep er een flinke lepel gegrilde paprikasaus, de crème fraîche en de geraspte kaas op.
  • 6 Leg de taco’s op 4 borden.

Taco's met gebakken champignons en salsa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept

Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco met andijvie en gehakt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige taco's met feta
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept