Schnitzel met bacon-roomkaas gevuld en pasta

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak in een droge pan 4 plakjes bacon krokant.
  • 2 Bestrooi de schnitzels met wat peper, zout en paprikapoeder. Bestrijk de bovenkant van de schnitzels met een laagje roomkaas, leg er een plakje gebakken bacon op en klap de schnitzels dubbel.
  • 3 Verhit in een pan 3 eetlepels Solo Vloeibaar. Wacht tot deze mooi bruin wordt, leg het vlees erin en bak om en om bruin. Zet het vuur laag en bak nog 12 minuten, keer geregeld.
  • 4 Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
  • 5 Pel de uien. Snijd ze in halve ringen, de courgette in kleine stukjes en het overgebleven plakje bacon in reepjes.
  • 6 Verhit de rest van Solo Vloeibaar in een hapjespan, wacht tot het mooi bruin wordt en bak de reepjes bacon, uien en de courgette 2 minuten. Zet het vuur laag en bak nog 3 minuten. Schep geregeld om.
  • 7 Meng de warme pasta met de rest van de roomkaas, het bacon-groentemengsel en wat peper.
  • 8 Verdeel de pasta over 4 borden en leg de gevulde schnitzels ernaast.

Schnitzel met bacon-roomkaas gevuld en pasta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept