Hartige carbonaraquiches met parmezaan

6
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed de vormpjes met het deeg, snij de randen bij en prik met een vork gaatjes in de bodem. Klop in een kom de eieren los en meng goed met de pastasaus. Rasp 3/4 van de kaas erbij en meng goed.
  • 2 Snij de tomaten in partjes. Hak de kappertjes grof.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 4 Giet het carbonaramengsel in de beklede vormpjes. Zet ze op een rooster en bak de quiches in het midden van de hete oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Haal de gebakjes voorzichtig uit de vormpjes en verdeel ze over een grote schaal of 4 kleine borden. Serveer ze warm of koud.
  • 5 Meng de sla met de tomaten, kappertjes en 3 eetlepels dressing.
  • 6 Schep de salade als een mooi bergje in het midden van elk gebakje. Schaaf er nog wat Parmezaanse kaas over en besprenkel met de rest van de dressing.

Hartige carbonaraquiches met parmezaan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept