met bospaddenstoelen gevuld varkenshaasje

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voorverwarm de oven op 200°c. Reinig de bospaddenstoelen. Hak of snij de paddenstoelen fijn. Snij de abrikozen in fijne stukjes. Pel de sjalot en het teentje look en snipper beide fijn. Rits de naaldjes van de takjes tijm.
  • 2 Smelt een klontje boter in de pan. Fruit de sjalotsnippers hierin glazig. Voeg de paddenstoelen en looksnippers toe en roerbak gaar. Voeg de abrikosen toe en laat nog even doorwarmen op een zacht vuurtje. Kruid met tijmnaaldjes' peper en zout.
  • 3 Snij de varkenshaasjes in de lengte net niet door. Verdeel de vulling over de snede.
  • 4 Vouw dicht en verpak strak in aluminiumfolie. Leg in een ovenscaal en plaats 20 minuten in de oven.

met bospaddenstoelen gevuld varkenshaasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept