broodstengels met kruidenkaas en prosciutto

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°c.
  • 2 Rol het bladerdeeg uit op het werkblad. Besmeer het bladerdeeg met de boursin en bedek de boursin met plakjes prosciutto.
  • 3 Snij het deeg met een scherp mes in repen van 2 cm
  • 4 Neem de repen aan de uiteinden vast en draai ze enkele keren op tot een spiraal. Leg de repen op een vel bakpapier op een bakplaat. Besmeer de repen met losgeklopt ei.
  • 5 Bak ze gedurende 10 minuten in de oven. Laat ze afkoelen op een rooster.

broodstengels met kruidenkaas en prosciutto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane ciabatta
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Camembert uit de oven
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-maaltijdsoep met broodstengels
30 min -
Bekijk recept
Oliedip
5 min Snack
Bekijk recept
Kruidige broodstengels
20 min Snack
Bekijk recept