Stoofvlees van rundvlees met bockbier

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met zout en peper. besmeer de plakken ontbijtkoek met mosterd en snijd ze in blokjes.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in gedeelte rondom goudbruin.Schep het uit de pan.
  • 3 Voeg aan het achtergebleven bakvet de ui en de spekreepjes toe en bak alles ca.2 minuten.Voeg daarna vlees, ontbijtkoek, bier, tomatenpuree, azijn, basterdsuiker en laulierblaadjes. Breng aan de kook en laat de stoofpo op laag vuur in ca. 2 uurzachtjes gaar sudderen.Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Bron. Gall en Gall

Stoofvlees van rundvlees met bockbier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsschenkels met bokbier
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bockbier, sla en gekookte aardappelen
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bockbier
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige runderrib met herfstbok
190 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept