GEHAKTBALLETJES MET ROZEMARIJN

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak het gehakt aan met het paneermeel en de eiwitten. Voeg er de gehakte tuinkruiden aan toe. Kruid naar smaak met worcestersauce, peper en zout.
  • 2 Maak nootgrote balletjes. Bak ze gaar en goudbruin in een koekenpan, in zonnebloemolie.
  • 3 Fruit de uisnippers glazig in de olijfolie. Blus met de wijn. Laat inkoken tot de vloeistof bijna verdampt is. Doe er de tomaatblokjes, het paprikapoeder en 1 takje rozemarijn bij. Laat 15 minuten sudderen tegen de kook aan, in de open pan. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
  • 4 Leg de balletjes in de saus. Laat nog even goed doorwarmen.
  • 5 Lekker met pasta en een frisse groene salade.

GEHAKTBALLETJES MET ROZEMARIJN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept