CHINEES VARKENSGEBRAAD

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij het varkensvlees in dunne reepjes en bak ze aan in boter. Haal de reepjes uit de pan en hou ze warm. Snij de ui in stukjes en smoor ze in het braadvet. Strooi er bloem over en laat dit al roerend even doorbakken. Los het bouillonblokje op in 1/8 liter water . Blus het geheel met de bouillon. Voeg er 3EL lycheesap, kokosmelk en sojasaus bij en laat even doorkoken. Doe de uitgelekte lychees bij de saus, samen met de balsamico, en breng op smaak met zout, suiker en cayennepeper. Verhit het vlees opnieuw in de saus, bestrooi met de peperbolletjes en serveer.

CHINEES VARKENSGEBRAAD is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept