Vleesbrood met tomaten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Meng in een kom het gehakt met de tomaten, het ei, kerriepoeder, sjalotje, de knoflook, koriander, zout en peper.
  • 2 Wrijf de bodem en de randen van een cakevorm (15 cm) in met margarine. Schep het gehakt in de vorm en dek alles af met aluminiumfolie. Bak het vleesbrood 30 minuten in de oven. Steek een mespunt in het vleesbrood. Het is gaar als er niets meer aan het mes kleeft.
  • 3 Laat goed afkoelen. Snij het vleesbrood in sneetjes en verdeel over de borden. Lekker met een waterkerssalade en frietjes, volkorenbrood of aardappelsalade.

Vleesbrood met tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesbrood met olijven en pijnboompitten
Bijgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met kriekjes en puree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesbrood-burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesbrood met oregano en specerijen
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept