Bacon Taart

8
50 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de ontdooide plakken deeg op elkaar en rol ze uit tot een cirkel van circa 26 cm doorsnede.
  • 2 Bekleed hiermee een ingevette taartvorm van circa 22 cm doorsnede. Prik de deegbodem in met een vork. Bak de bacon krokant in een droge koekenpan en verdeel die over de deegbodem.
  • 3 Klop de eieren los met de eidooier, crème fraîche en (weinig) zout, peper en kaas.
  • 4 Schenk het eimengsel in de vorm en bak de taart 30-40 min. in een voorverwarmde oven op 200°C. Schakel de oven na 10 min. terug naar 180°C. De taart is goed als het eimengsel gestold is.

Bacon Taart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept