gehaktschotel met puree

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de selder in boogjes. Fruit de ui in olie. Doe de wortels erbij, samen met de selder en het gehakt. Bak het gehakt rul.
  • 2 Voeg er de tomatenpuree aan toe en de geperste knoflook. Roer er de room door en kruid met peper, zout en paprikapoeder. Laat met het deksel op de pan ongeveer 8 minuten stoven
  • 3 schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet af, voeg een klontje boter en de melk toe en pureer. Kruid met peper, zout, en nootmuskaat. Roer er de gruyère door
  • 4 schep het gehakt in een beboterde ovenschaal. Dek af met de aardappelpuree en leg er enkele botervlokjes op. Zet 20 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven tot er een goudbruin korstje op komt

gehaktschotel met puree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept