GEBAKKEN AARDAPPELEN MET GEHAKTBALLETJES

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de geschilde aardappelen in blokjes. Meng het gehakt, 2 el tomatenketchup, het ei en paneermeel. Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout en maak er 12-15 balletjes van. Bak de balletjes enkele minuten aan in boter. Versnipper de ui en het teentje knoflook en leg samen met de aardappelblokjes op een grote bakplaat. Meng de tomatenblokjes, passata en 2 el ketchup. Kruid met wat gehakte basilicum en meng dan onder de aardappelen. Leg er de gehaktballetjes bovenop en bak 30 à 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C. Roer halverwege de baktijd goed om en voeg de gehalveerde kerstomaatjes toe. Strooi er de geraspte kaas over. Verdeel over vier borden en werk af met basilicum.

GEBAKKEN AARDAPPELEN MET GEHAKTBALLETJES is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept