Zoek
GEMARINEERDE SATE
6
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 GR KLALFS VLEES
1 ui
1 kodiander
1/2 koffielepel zwarte peper
1 koffielepel komijn
1 koffielepel zout
olie
Bereiding
1
snij het vlees in blokjes
2
ui heel fijn snijden en op het vlees leggen
3
de koriander een half busseltje heel fijn snijden ook bij het vlees en de kruiden als laatste
4
met olie het vlees net onderzetten en goed mengen
5
een nachtje in de koelkast laten marineren op stokjes prikken en dan bakken hmmmmmmmmm
GEMARINEERDE SATE is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept