VARKENSLAPJES MET RICOTTA

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    swijze
  • 2 Breng de ricotta op smaak met oregano, basilicum, peper en zout. Beleg de lapjes met een plakje rauwe ham en bestrijk met ¼ van het ricottamengsel. Rol voorzichtig op en zet vast met een cocktailprikker of bind vast met een stukje keukentouw. Breng opnieuw op smaak met peper en zout. Bestrijk met wat gesmolten boter. Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven (180°C).

VARKENSLAPJES MET RICOTTA is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept