- Dep het varkenshaasje droog met keukenpapier en snij in sneden van ± 2 cm dik. Kruid de varkensnootjes met de tijm, peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water. Kook ze ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Snij daarna in "},{"@type":"HowToStep","text":"2."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij het vruchtvlees in grove stukken."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Snipper de ui fijn."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Rooster de noten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat afkoelen en hak grof."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Snipper de peterselie fijn."},{"@type":"HowToStep","text":"9.