Runderwok met oosterse toets

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 (20 min.)
  • 3
    - Snij de steaks in fijne reepjes van ± 1 bij 5 cm.
  • 4
    - Snipper de ui en het knoflook fijn.
  • 5
    - Schil en rasp de gember.
  • 6
    - Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij fijn.
  • 7
    - Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes.
  • 8
    - Hak de koriander grof.
  • 9
    Voorbereiding
    1
  • 0 (± 20 min.)1
  • 1 Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.1
  • 2 Verhit 1 eetl. arachideolie in een wok en bak de fijngesnipperde ui, het knoflook en de geraspte gember glazig.1
  • 3 Voeg het vlees toe en kruid met peper en zout. Bak ± 2 min. en haal uit de wok.1
  • 4 Verhit opnieuw 1 eetl. arachideolie in de wok en voeg het fijngesneden pepertje, de diepgevroren wokgroenten en de sojasaus toe. Roerbak 4 min.1
  • 5 Voeg de mangoblokjes toe en de reepjes steak. Roerbak nog 6 min.1
  • 6 Meng er de noedels onder en laat nog even warm worden.1
  • 7 Afwerking1
  • 8 Verdeel over de borden en bestrooi met de grofgehakte koriander.

Runderwok met oosterse toets is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met fijne groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Homemade limoncello
20 min Snack
Bekijk recept
Stoemp met feta, gedroogde tomaten en merguezworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept

SPICY RUNDERWOK MET GEBAKKEN GROENTEN
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept