Oosterse wok met spiegeleitje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 (15 min.)
  • 3
    - Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
  • 4
    - Snij de halve ongeschilde komkommer in
  • 5 kleine blokjes van 1 cm.
  • 6
    Voorbereiding
  • 7 (20 min.)
  • 8 Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de diepgevroren runderreepjes 3 min. in verschillende porties. Kruid met peper en zout. Haal uit de wok en zet opzij.
  • 9 Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde wok en roerbak de diepgevroren wokgroenten 5 min.1
  • 0 Voeg de rijst, de ketjap manis, de sojasaus en de ketchup toe. Kruid met cayennepeper en zout. Roerbak 2 min.1
  • 1 Roer er de komkommerblokjes en de gebakken runderreepjes onder.1
  • 2 Bak ondertussen de eieren in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof tot spiegeleitjes.1
  • 3 Afwerking1
  • 4 Verdeel de groenten met de rijst en het vlees over borden of rijstkommetjes. Leg er een spiegeleitje bovenop.

Oosterse wok met spiegeleitje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ontbijtje met broodhart
20 min-
Bekijk recept
Biefstuk met kwartelei, haricots verts en spek
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige spinaziesoep met ham en ei
20 min-
Bekijk recept
Zalmtompouce met romige forelmousse
405 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept