1 Snij de haasjes open , maar niet helemaal door en beleg één kant met plakjes brie. Klap het haasje dicht en bestrooi de haasjes met peper en zout uit de molen.
2 Leg 4 stukjes alu folie op het werkblad en leg er 3 plakjes katenspek op en zorg ervoor, dat de katenspeklapjes zich overlappen.
3 Vlij de haasjes op het katenspek bedruppel de baasjes met vloeibare honing en rol ze strak op.
4 Draai het alu folie er strak omheen en leg een uurtje in de koelkast.
5 Haal de haasjes uit het folie en laat ze op kamertemperatuur komen.
6 Klontje boter en olie in de koekenpan en bak de haasjes rondom bruin.
7 Ondertussen stel je de oven in op 130 graden.
8 Leg de bruine haasjes in een ovenschaal en bedruppel ze met vloeibare honing. Bak ze 20 min in de oven. Bedruppel ze nogmaals na 10 minuten baktijd.
9 Serveer de haasjes in zijn geheel met nog wat honing erop gedruppeld.1
0 Hier passen alle groenten bij.1
1 Ik serveerde ze gisteren met de aardappeltjes boulangère en een salade.
Varkenshaasjes met brie, honing en katenspek is een recept van Solo Open Kitchen