GOULASH

4
140 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie in een stoofpot. Kleur het vlees aan en kruid met peper, zout en paprikapoeder.
  • 2 Voeg de uien, de wortels, de paprika, de champignons toe en fruit glazig. Roer de tomatenpuree eronder en blus met rode wijn. Giet de rundsfond en de gepelde tomaten erbij.
  • 3 Laat alles 2 uur op een medium vuur stoven.
  • 4 Werk de goulash af met bieslook. Lekker met brood.
  • 5 Wil je liever een meer gebonden saus? Laat onafgedekt inkoken of roer er op het eind wat maiszetmeel door, opgelost in water.

GOULASH is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept