Zoek
Grootmoeders konijn
4
0 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 konijn, stukken
250 gr sjalot, gesnipperd
boter
peper en zout
laurier en tijm
1 liter bouillon
50 gr tomatenpuree
400 gr champignons
aardappelzetmeel
Bereiding
1
Braad de stukken konijn in boter aan en voeg er de gesnipperde sjalot aan toe.
2
Voeg daarna de kruiden en tomatenpuree toe, giet de bouillon erbij, leg het deksel op de pot en laat het geheel een uur zacht stoven.
3
Stoof de champignons 10 minuten mee. Haal het vlees dan uit de pot, proef de saus en kruid eventueel bij en bind haar met het aardappelzetmeel.
Grootmoeders konijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootmoeders scholfilet met zeekraal en zachte boterjus
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJshartjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept