varkensgebraad "maarschalksaus"

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 vlees rondom aanbakken (ook zijkanten) , kruiden en laten garen gedurende 50 minuten.
  • 2 ondertussen champignons snijden en kort stoven.
  • 3 hesp snijden in kleine repeltjes of blokjes.
  • 4 ondertussen bechamelsaus maken:
  • 5 smelt de boter, voeg bloem in één keer toe. roer tot bloemgeur (en evt klontertjes) weg zijn. vervolgens beetje bij beetje melk toevoegen tot gewenste dikte en kruiden met peper, zout en muskaat. voeg hier een beetje braadvocht van het vlees aan toe. versnij het vlees in stukken van ongeveer 7a 10mm.
  • 6 neem vuurvaste schotel en schik om beurt een stukje vlees, lepel saus vlees-saus... en bedek het vlees met de rest van de saus. bestrooi nu dit alles met de geraspte kaas.
  • 7 laat in de oven (150graden) 10 tal minuten braden en kleuren.

varkensgebraad "maarschalksaus" is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept