Broodje gevuld met champignon ragout

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het kapje van de broodjes en hol beide helften uit. Bestrijk licht met olijfolie en maal wat peper en zout in de binnenkant. Zet de helften een 5 tal minuutjes in een oven van 200 graden,
  • 2 Verwarm 1 el boter en fruit de sjalot met de paprikablokjes zacht en voeg de kruiden naar smaak toe. Voeg de champignonplakjes toe en laat ze meebakken, totdat ze vocht loslaten.
  • 3 Voeg dan de rest van de boter toe en laat smelten. Dan mag de bloem erbij met de bouillon , terwijl je goed roert totdat je een glad geheel hebt. Voeg dan de kookroom toe met de peterselie en de ham blokjes en laat alles iets indikken, totdat je voor jouw smaak de juiste dikte hebt.
  • 4 Haal de brood helften uit de oven en vul ze met de ragout. Werk af met het blaadje peterselie, dat je achter de hand hebt gehouden. Serveer eventueel met wat salade. Of serveer een soep vooraf. Ik maakte de geroosterde tomatensoep.

Broodje gevuld met champignon ragout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept