2 Snijd de courgette en de aubergine in dunne plakken en haal ze door de olijfolie.
3 Doe twee eetlepels Solo vloeibaar in een braadpan en verhit. Kruid de lamsnootjes met peper en zout en schroei ze aan alle kanten snel dicht in de hete Solo. Haal ze uit de pan als het vlees mooi gekorst is.
4 Bestrijk daarna de lamsnootjes met een dun laagje olijventapenade. Wentel de fijne sneetjes brood door de olijfolie. Rol de lamsnootjse elk apart in een sneetje brood. Leg de lamsnootjes in een ovenschaal en gaar ze nog een 8-tal minuten verder in de oven.
5 Kruid de courgette- en aubergineplakken met peper en zout en rooster ze kort in een grillpan.
6 Haal de lamsnootjes uit de oven en laat ze nog een minuutje rusten. Snijd het vlees dan met een scherp mes in schijfjes. Dresseer het vlees op het bord en schik er enkele plakjes van de geroosterde groenten bij. Werk af met een streepje van de olie uit de ovenschaal en een takje rozemarijn.
Lamsnoot met olijventapenade in krokant is een recept van Solo Open Kitchen