Vietnamese flensjes

17 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het rundvlees in plakjes. Laat het vlees eventjes in de sojasaus marineren. Bak het vlees met de Solo in een pan.
  • 2 Was en rasp de wortelen. Was de sla en snijd de gewassen komkommer in kleine blokjes.
  • 3 Kook de vermicelli 4 minuten, volgens de instructies op het pak.
  • 4 Meng voor de saus 4 lepels vissaus met 2 lepels azijn, 4 koffielepels suiker en een beetje warm water. Hieraan voeg je de gemalen pinda's en de moes van pepers toe (een heel klein beetje).
  • 5 Vul een grote slakom met heet water. Maak de vaatdoeken met enkele lepels water nat om te voorkomen dat de flensjes aan tafel kleven.
  • 6 Spreid het flensje uit over de vaatdoek, leg er salade, komkommer, wortelen, enkele vermicelli, vlees en pinda's op. Rol het flensje strak op en maak een pakketje door de randen op te vouwen. Opgelet, de flensjes zijn broos.

Vietnamese flensjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept