Italiaanse burger met basilicummayonaise

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui. Hak de peterselie met de tijm en de rozemarijn fijn. Meng de ui met de kruiden, het ei en zout en peper naar smaak door het gehakt. Maak 4 hamburgers van het vlees.
  • 2 Hak de olijven fijn en meng ze met de basilicum door de mayonaise. Breng op smaak met peper.
  • 3 Bak het ciabattabrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Bestrijk de burgers met de Solo en rooster ze in 6 à 8 minuten op de rooster ze aan beide kanten bruin boven een gloeiende barbecue of in een hete grillpan. Zorg ervoor dat ze helemaal gaar zijn.
  • 5 Snijd de broodjes open, verdeel er de rucola over en leg er de burgers op. Verdeel de mayonaise erover en serveer direct.

Italiaanse burger met basilicummayonaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Basilicummayonaise
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basilicummayonaise
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwe scampi's met basilicummayonaise
20 min
Bekijk recept
Hamburgers met basilicummayonaise
30 min-
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept