Pittige Oostenrijkse Goulash

4
150 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Deze goulash is gemaakt van een combinatie van rundvlees en varkensvlees. Het is echt overheerlijk.Eenmaal geproefd, dan maak je het gegarandeerd vaker.
  • 2 Ook een ideaal gerecht als je gasten hebt.
  • 3 Een dubbele portie maken en invriezen voor op een ander moment.
  • 4 Vlees in grove stukken snijden. Uien pellen en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen.
  • 5 Boter verhitten. Vlees in gedeelten snel en goed bruin bakken. Vlees uit de pan halen en overdoen in een andere pan. Bouillontabletten, azijn, laurier, oregano. kruidnagelpoeder en zoveel water toevoegen dat vlees net niet onder staat. Vlees op zacht vuur laten sudderen tot het gaar is. Ondertussen de gepelde en in grove stukken gesneden uien in weinig olie bruin bakken. Gepelde en in kleine stukjes gesneden knoflook en paprika bij de uien voegen en nog 3 minuten bakken. Tomatenpuree toevoegen en ook even meebakken. Paprikapoeder erdoor roeren en alles bij het vlees voegen. Nu nog plm. 30 minuten laten sudderen. Op smaak maken met peper en zout.
  • 6 Mocht de goulash te dun zijn dan eventueel binden met wat bloem of maizena.
  • 7 Serveertips
  • 8 Lekker met pasta, rijst of aardappelpuree.

Pittige Oostenrijkse Goulash is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept